Egészség és Szépségmegőrzés

Almárium Biobolt

Üdvözlöm a Kedves Látogatót!

Truczkó Gyula vagyok az Almárium BioBolt Kft tulajdonosa. 2022. novemberében nyitottam meg első bioboltom Budapesten a IX.kerület Ferenc téren. Mindig is nyitott voltam és nagy érdeklődést mutattam az egészséges életmód, a gyógynövények, natur kozmetikumok iránt.

4 évvel ezelőtt saját egészségügyi problémám miatt, mely a rossz táplálkozásból eredő reflux volt, jobban elkezdtem elmélyülni,  tanulmányozni és alkalmazni is a gyógynövényeket, táplálékkiegészítőket. Az orvos erős gyógyszereket írt, és én nem akartam életem végéig gyógyszerekkel élni! A gyógynövényekkel teljesen tünetmentes lettem és el tudtam hagyni a gyógyszereket! Mára teljesen tünetmentes és egészséges vagyok.

 Ekkor jött az elhatározás, hogy komolyabban szeretnék foglalkozni a gyógynövényekkel, és saját üzlet nyitását terveztem. Beiratkoztam a gyógynövény eladói képzésre, melyet 2022. októberében  sikeres elvégeztem.

Hivatásomnak érzem, hogy segítsek az embereknek egészségesen élni, megelőzni a betegségeket. Esetleg a már meglévő problémákon segíteni, javítani. Természetesen az orvosi konzultáció és vizsgálat az elengedhetetlen meglévő problémák, betegségek esetén. De kiegészítő terápiaként rengeteg lehetőség közül választhat.

Hiszem, hogy nagyobb hangsúlyt kell fektetnünk az egészséges életmód népszerűsítésével, a gyógynövények, kiváló vitaminok, és étrend-és táplálékkiegészítők megfelelő alkalmazásával. 

Hisz fűben-fában orvosság! Éljünk vele!

Üdvözlettel:
Truczkó Gyula