Natur Tanya - Női egyensúly komplex Trió csomag 3 x 303 g

Állapot: Raktáron

Gyártó: Natur Tanya

Cikkszám: 9990000010615

Egységár: 68.779 Ft / kg

Szállítás: 4 napon belül


Trió Csomag! 3 db együtt 4000 Ft kedvezménnyel!
Natur Tanya Női egyensúly komplex - világszabadalommal védett összetevők a hormonális szabályozáshoz és termékenységhez
PCOS, inzulinrezisztencia, pajzsmirigy, menopauza, PMS, meddőség 101,1 g

8 féle célzott és szinergista összetevő a női hormonegyensúlyért és termékenység fokozásához. Különösen ajánlott PCOS, inzulinrezisztencia, alul vagy túlműködő pajzsmirigy panaszok, menopauza, szabálytalan menstruációs ciklusok, fájdalmas menstruációs tünetek és meddőség esetén. 
Termékünk világszabadalommal védett összetevőkkel készült, tudatosan alkalmazva a természetes eredetű, kukoricából kivont mio-inozitolt, mely a legtöbb gyártóknál szintetikus és melynek hiánya felelős az inzulinrezisztenciáért. Továbbá a legújabb generációs Quatrefolic Folátot (más gyártók régebbi folátot vagy csupán folsavat használnak), az adaptogén Maca gyökér kivonatot, az aktív B6-vitamint (aktív piridoxál-5’-foszfát), a minőségi alapanyagból és fenntartható gyártásból származó aktív D3 vitamint (Quali-D) és a standardizált BioPerine fekete bors kivonatot (mely önmagában is további 7 szabdalom birtokosa) tartalmaz. A komplexben a világ legelismertebb és legtöbbet kutatott szerves szelénjét Selenium SeLECT és a szerves cink-biszglicinát összetevőt használjuk, mely bizonyítottan 43,4%-kal jobban hasznosul, mint a szerves cink-glükonát. 
Termékünk laktóz, glutén és cukormentes, mesterséges tartósítószer, színezék és aroma nélkül készül és független laborban is bevizsgált étrend-kiegészítő. Ráadásul nagyon finom ízű, természetes vegyes gyümölcsös ízesítésű, amiben az édes ízért természetes sztevia kivonat felel.

Ezt a terméket még nem értékelték. Legyen Ön az első!

Értékelem

Natur Tanya - Női egyensúly komplex Trió csomag 3 x 303 g

Natur Tanya - Női egyensúly komplex Trió csomag 3 x 303 g

24.840 Ft -16% 20.840 Ft